Zalmfilet met roomkaas en basilicum1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 778 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de citroen schoon en rasp er 2 theelepels gele schil dun af
  2. Hak het basilicum en de gedroogde tomaatjes fijn
  3. Meng de geraspte citroenschil met het basilicum en de gedroogde tomaatjes in een kom door elkaar
  4. Snijd de zalmfilets overlangs doormidden en leg de onderste helften naast elkaar in een lage ovenschaal
  5. Strooi er zout en peper over, bestrijk ze met de roomkaas en verdeel er 3/4 van het basilicummengsel over
  6. Leg de andere zalmstukken erop en strijk er de rest van het basilicummengsel over uit
  7. Sprenkel er vervolgens de boter over en dek de schaal af met magnetronfolie
  8. Verwarm de zalmfilets in 10-12 minuten op 525-600 Watt
  9. Keer de schaal 2-3 keer een kwart slag
  10. Lekker met aardappelpuree of pasta en een frisse tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha