Zoetzure lamsgehaktballetjes

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 648 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week het brood in melk tot het zacht is
  2. Knijp het brood uit, vermeng het met zout en peper met het gehakt en draai er kleine balletjes van
  3. Pel de ui en snipper hem fijn
  4. Haal de draden van de bleekselderijstengels, was ze en snijd ze klein
  5. Verwarm de olie in een ovenvaste schaal van tenminste 2 liter inhoud, onafgedekt, 1 minuut op 100%
  6. Schep de ui en de bleekselderij erdoor en verwarm alles, onafgedekt, 3-4 minuten op 100% tot de groenten glazig zijn
  7. Voeg de gehaktballetjes toe en verwarm het gerecht, onafgedekt, nogmaals 3-4 minuten op 100%
  8. Schep de rest van de ingredi├źnten erdoor en verwarm de schaal, afgedekt, ┬▒ 20 minuten op 70%
  9. Roer tussentijds eenmaal om
  10. Serveer deze zoetzure gehaktballetjes met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha