Aardappel bloemkool gratin

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 9882 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. aardappelen koken in water met zout en karwij , schillen en laten afkoelen
  2. bloemkool wassen en in 8 min
  3. gaar koken
  4. de bloemkool met koud water afspoelen en goed uit laten lekken
  5. aardappelen in plakjes snijden
  6. gesnipperde ui fruiten in boter en in een grote hittebestandige vor,m scheppen
  7. bloemkool en aardappelschijfjes om en om in rijen in de ovenschotel leggen
  8. op smaak brengen met zout en peper en nootmuskaat
  9. melk erover schenken en bestrooien met de geraspte kaas
  10. in de oven op 200 graden in 15 a 20 min
  11. gratineren

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker21 feb 2007 om 20:01 Reageer

    karwij is een kruid dat niet te vinden is

  • saskia24 feb 2007 om 17:54 Reageer

    gewoon zoeken bij de kruidenafdeling van de supermarkt.karwijzaad


Reageer zelf op dit recept

kaptcha