Aardappel-kaastaart1

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1744 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 220 c
  2. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
  3. Snij de champignons in plakjes
  4. Snipper de sjalotjes
  5. Snij de mozzarella in dunne plakjes
  6. Bak de champignons en de sjalotjes in een braadpan in wat boter of (olijf) olie gaar
  7. Voeg de boursin toe en roer tot de boursin is gesmolten
  8. Voeg de kruiden toe en laat dit mengsel zachtjes pruttelen
  9. Vet de taartvorm in en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg zodat de bodem en de randen bedekt zijn
  10. Leg een laag aardappelschijfjes over de bodem en verdeel het champignonnenmengsel over de aardappelschijfjes
  11. Leg hierop de plakjes mozzarella
  12. Doe daarop nog een laag aardappelschijfjes en strooi hierover heen de geraspte kaas
  13. Zet dit ongeveer 30 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha