Aardappelen met tomaten ovenschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2121 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Borstel de aardappelen goed schoon en kook ze in de schil in ca
  2. 15 minuten half gaar
  3. Laat iets afkoelen en snijd ze in plakken van ca
  4. 1 cm dik
  5. Snijd de gewassen tomaten in iets dunnere plakken
  6. Verwarm de oven voor op 200? C
  7. Bestrijk een platte ovenschaal met wat olie
  8. leg de plakjes aardappel en tomaat om en om dakpansgewijs in de schaal
  9. Bestrooi met wat oregano, zout en peper
  10. Bedruppel royaal met olie
  11. Zet de schaal ca
  12. 20 minuten in de voorverwarmde oven, tot de randjes van de aardappel en de tomaat beginnen te kleuren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha