Aardappelsouffle met kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 990 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -beboter een hoge vuurvaste schotel -schil de aardappelen en snij ze in stukken en kook ze gaar met een iets zout -afgieten en nog even droogstomen -verwarm de oven voor -maak een gladde puree van de aardappelen,en de hete melk en klop daar de eierdooiers door-roer de gezeefde bloem en de geraspte kaas door de puree en preof of de puree wel pittig genoeg is -klop de eiwitten zeer stijf en schep deze door de puree -snel in een schaal doen en niet verder vullen dan 2/3, zodat de souffle goed kan rijzen -leg er hier en daar een klontje boter op en bak op 180?C in circa 20 a 25 min goudgeel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha