Aubergine parmigiana

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1611 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. verhit de olie in een braadpan
  2. fruit de ui langzaam tot hij zacht is
  3. voeg knoflook toe en fruit deze 1 minuut
  4. voed de tomaten toe en laat ze 15 minuten sudderen
  5. voeg zput naar smaak toe
  6. verwarm de oven voor op 200 graden
  7. snij de aubergine in plakjes en bak ze gedeeltelijk goudbruin in een laagje olie ( 3
  8. 4 minuten) laat ze uitlekken op keukenpapier
  9. leg een derde van de aubergine in een ovenschaal schep de helft van de bocconccini en geraspte kaas erop
  10. herhaal de lagen en eindig met aubergine
  11. schenk het tomaten mengsel erover
  12. strooi basilicum en daarna parmezaanse kaas erover
  13. bak het gerecht ca
  14. 40 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha