Aubergine parmigiana1

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 906 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de aubergines met een scherpe mes in dunne plakken, bestrooi de plakken met zeezout, en laat ze uitlekken in een vergiet, verwarm de oven voor op 180?C
  2. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken en snij ze in fijne plakjes
  3. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes
  4. Spoel de aubergineplakken af, duw er voorzichtig zo veel mogelijk vocht uit, dep met keukenpapier en bestuif ze met bloem
  5. Bak de auberginneplakken goudbruin in olijfolie en kruid ze met peper laat uitlekken op keukenpapier
  6. Bestrijk een ovenschaal met boter en schik er een laag auberginne, tomaten passata, basilicumblaadjes, mozzarella en parmezaan in

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha