Auberginecake uit de oven met pasta cheddar en lam

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1218 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 gradenBestrooi de aubergineplakjes met zout en peper
  2. Fruit voor de saus de ui en de bleekselderij 3-4 minuten in de olie
  3. Voeg het gehakt toe en bak het vlees
  4. Roer de rest van de saus erdoor en laat het mengsel 20 minuten koken
  5. Spoel de aubergineplakjes af en dep ze droog met keukenpapier
  6. Verwarm 4 el van de olie in een koekenpan, bak hierin de aubergine, 4 minuten aan elke kant
  7. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken
  8. Kook de fussilli en de rest van de olie al dente en giet hem af
  9. Maak de bechamelsaus langzaan warm en roer de cheddar erdoor
  10. Schenk de helft van de kaassaus over de fusilli
  11. Schep laagjes fusilli, lamssaus en aubergine in een ingevette schaal en bestrooi het gerecht met Parmezaanse kaas
  12. Bak het gerecht 25 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden en serveer hem heet of koud

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha