Bietenovenschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1591 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het gehakt rul met de kruiden en een gesnipperde ui
  2. Gebruik lekker veel kruiden, want het verliest toch wat aan smaak door de bereiding
  3. Maak de aardappelpuree
  4. Verwarm de oven voor op ca
  5. 200 graden
  6. Vet een ovenschaal in en verdeel het gehakt over de bodem
  7. Verdeel nu de bietjes over het gehakt en sluit af met een laag aardappelpuree
  8. Strooi de geraspte kaas erover en verdeel een aantal klontjes boter over de ovenschaal
  9. Zet de schaal nu in de voorverwarmde oven en laat ca
  10. 10 minuutjes staan, totdat de kaas gesmolten is en een lekker kleurtje krijgt

Reageer zelf op dit recept

kaptcha