Bloemkool met tonijn

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1578 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de bloemkool en breek ze in stukken
  2. Zet een weinig water met een beetje zout op het vuur,en kook de bloemkool 10 minuten
  3. Laat ze daarna goed uitlekken
  4. Smelt de boter,roerde bloem er door en voeg geleidelijk de melk toe
  5. Roer goed tot een gladde saus is verkregen
  6. Voeg de tijm,het blikje tonijn in gelei,de zwarte peper en de geraspte ui toe
  7. Neem de pan van het vuur
  8. Schep de bloemkool en tonijnmengsel in afwisselende lagen in een beboterde,vuurvaste schaal
  9. Strooi er de beschuitkruim over en leg er klontjes boter op
  10. Zet de schaal een half uur in een voorverwarmde,matig hete oven
  11. Laat de bovenzijde van het gerecht goudbruin worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha