Bloemkool ovenschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 5426 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -maak de bloemkool schoon en zet hem 30 min in water met zout -kook hem darna 5 min met zout en een snufje nootmuskaat-week het brood in wat melk, en voeg het brood met het gehakt, de uienblokjes en het ei dooreen en kruiden met zout en peper -de uitgelekte bloemkool in een ingevette ovenschaal doen (met de stronk naar beneden) -de bloemkool moet in de schaal royaal passen!!Want hij krijgt een laag gehakt om zich heen -druk de tomaten in het gehakt -klop de melk met de eieren, royaal paprikapoeder erbij, peper en nootmuskaat en wat zout -giet dit mengsel over de bloemkool en over het gehakt -her en der een klontje boter leggen -plaats de met folie afgedekte schaal in de hete oven en bak gedurende 15 min op 200?C -verwijder de folie en laat mooi gratineren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha