Bloemkool-broccolitaart

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1390 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 ?C
  2. Plakjes deeg op aanrecht uitspreiden en in ca
  3. 10 minuten laten ontdooien
  4. Bloemkool en broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen
  5. Roosjes in ruim water met zout in 3-5 minuten beetgaar koken
  6. In vergiet laten uitlekken
  7. Aanrecht bestuiven met bloem
  8. Plakjes deeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde lap van ca
  9. 30 cm
  10. Vorm invetten, met deeg bekleden, met vork gaatjes in bodem prikken
  11. Bloemkool en broccoli over bodem verdelen
  12. Kaas erboven verkruimelen
  13. In kom eieren loskloppen met roomkaas, mespunt zout en peper
  14. Eimengsel in taartvorm schenken
  15. Taart in midden van oven ca
  16. 20 minuten bakken
  17. Amandelschaafsel erover strooien en taart in nog ca
  18. 15 minuten goudbruin bakken
  19. Serveren met tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha