Bloemkoolschotel met gehakt en room-tuinkruiden

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1563 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1
  2. Verwarm de oven voor op 200?C
  3. Voeg de inhoud van het zakje ovenmix aan 400 ml
  4. water aan toe en roer goed door
  5. Voeg daarna het ei toe en roer nogmaals goed door2
  6. Bak in een braad- of hapjespan het gehakt rul
  7. Snijd de bloemkool in roosjes en bak deze even kort met het gehakt mee 3
  8. Verdeel de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes over de bodem van de ingevette ovenschaal
  9. Doe hier bovenop het gehakt met de bloemkool
  10. Verdeel vervolgens de andere helft voorgekookte aardappelschijfjes hier overheen 4
  11. Schenk tenslotte de aangemaakte ovenmix gelijkmatig uit over de ovenschotel
  12. Laat de ovenschotel in ca
  13. 45 min
  14. in de oven gaar en goudbruin worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha