Broccolitaart

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2089 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Plakken bladerdeeg in ca
  2. 5 min
  3. laten ontdooien
  4. Springvorm(doorsnede 24cm) omspoelen met koud water
  5. Bodem en rand bekleden met 6 plakjes bladerdeeg
  6. Randen met beetje water natmaken en vastplakken
  7. 2 plakjes bladerdeeg in reepjes snijden
  8. Amandelen fijnhakken
  9. Oven voorverwarmen op 225 C
  10. Met vork in bodem prikken
  11. In midden van oven taartbodem ca
  12. 6 min
  13. bakken
  14. In tussen in pan broccoli koken volgens gebruiksaanwijzing
  15. Afgieten
  16. Boven kom eieren breken
  17. Loskloppen met 2 el
  18. koffiemelk,zout, peper, majoraan en bloem
  19. Erdoor mengen: amandelen, parmezaanse kaas, oude kaas en broccoli
  20. Taartbodem uit oven nemen
  21. Broccolimengsel erop scheppen
  22. Garneren met reepjes deeg
  23. Deze bestrijken met 1/2 el
  24. koffiemelk
  25. In midden van oven taart in nog ca
  26. 20 min
  27. goudbruin en gaarbakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha