Bruinebonenschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1234 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. bruine bonen afspoelen en uit laten lekken, ui snipperen, knoflook fijn snijden, paprika in blokjes snijden, champignons afborstelen en in plakjes snijden, appels uitboren en in plakken snijden en bestrooien met kaneel
  2. Aardappelpuree maken zie zakje
  3. Bruine bonen in ovenschaal en vermengen met de tomaten ketchup en tabasco
  4. Hapjespan de olijfolie verwarmen en de ui,knoflook, paprika glazig fruiten
  5. Gehakt erbij rul bakken dan de champignons erbij, en naar smaak de zeezout en vers gemalen peper en nootmuskaat, 5 min
  6. door en door verwarmen
  7. Vleesmengsel overdoen op de bruine bonen
  8. Daarna de appelringen bedekken en afwerken met de aardappelpuree
  9. Klontjes boter verdelen over de aardappelpuree
  10. In een voorverwarmde oven 225graden 35 a 40 minuten lekker bruin korstje en gaar laten worden

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker07 feb 2007 om 13:23 Reageer

    hee..het is zo lekker dat eten mmmm!!wilt u alsjeblieft nog meer recp

  • Bezoeker07 feb 2007 om 13:23 Reageer

    hee ik vindt dit lekker


Reageer zelf op dit recept

kaptcha