Bulgaarse zuurkool met rijst

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1633 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de zuurkool in ? 10 minuten beetgaar
  2. Schil de uien en snipper ze
  3. Snij de kolbaszworst in plakjes
  4. Bak de spekreepjes zonder vet knapperig bruin
  5. Haal ze uit de pan
  6. Ontvel de saucijzen en bak het saucijzenvlees in het overgebleven vet rul en goudbruin
  7. Doe de uisnippers erbij en bak ze mee tot lichtbruin
  8. Verwarm de oven voor op 200?C
  9. Doe steeds zuurkool, wat rijst, vlees, uien en plakjes worst om en om in de vuurvaste schaal
  10. Eindig met een laagje rijst
  11. Schenk de zure room erover en zet de schaal ? 45 minuten in het midden van de oven op 200?C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha