Cannelloni met vis en spinazie

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2264 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de cannelloni al dente in gezouten water
  2. Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes
  3. Snij de ui fijn
  4. Doe de zeewolf en de kabeljauw in een keukenrobot en mix ze fijn samen met de helft van de ricotta
  5. Kruid met peper en zout
  6. Doe het vismengsel in een kom en meng er de garnalen, de fijngesneden zalm en de dille onder en vul er de cannelloni mee
  7. Stoof de gewassen spinazie in een beetje olijfolie, breng op smaak met peper en zout
  8. Voeg de ontpitte tomaten onder de spinazie
  9. Stoof de fijngesneden ui in een pan met wat boter
  10. Als de ui glazig begint te worden, blust u hem met de witte wijn
  11. Laat inkoken tot de helft en giet er dan de visbouillon bij
  12. Laat opnieuw inkoken tot de helft en doe er de room en de rest van de ricottakaas bij
  13. Laat de saus gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje pruttelen
  14. Schep intussen het spinazie-tomatenmengsel in een ovenschotel en leg de cannelloni erop
  15. Overgiet met de saus
  16. Zet gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180?C, tot de cannelloni een mooi kleurtje krijgen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha