Cannelloni met zalmmousse

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1426 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ovenschaal invetten
  2. De oven voorverwarmen op 175?C
  3. De cannelloni voorkoken vlg
  4. het recept op het pak
  5. De zalmsnippers en kabeljauw met de staafmixer of in de foodprocessor pureren, de eieren en de slagroom er, al draaiend met het mes, doorheen mengen
  6. De mousse met het dillegroen en wat zout en peper op smaak brengen
  7. Bechamelsaus vlgs
  8. recept bereiden en hierin de bouillontablet oplossen
  9. De cannelloni vullen met de mousse
  10. Een flinke schep saus over de bodem van de ovenschaal verdelen
  11. De gevulde cannelloni in 2 rijen naast elkaar in de saus leggen
  12. De rest van de saus erover schenken
  13. De ovenschaal op het rooster midden in de oven schuiven en de cannelloni in 45 min
  14. gaarbakken

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker10 okt 2009 om 22:52 Reageer

    Wat gebeurt er met de kaas? Strooi je die erover of roer je die door de saus? Graag snel bericht want ik wil hem binnenkort maken. Alvast bedankt.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha