Courgette met kruiden-gehaktvulling

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1010 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Uiteinden van de courgette snijden en in 3 a 4 stukken verdelen
  2. Courgettes uithollen, bodem en schil laten zitten
  3. Courgette vruchtvlees in stukjes snijden
  4. Gehakt mengen met knoflook,lente-ui, kruiden,parmezaanse kaas en ? 4 eetlepels gesneden vruchtvlees
  5. Bouillon en tomaten (met sap) pureren
  6. Zet de courgettes in een ovenschaal en vul ze met het kruidengehakt
  7. Maak aan de bovenkant mooie ronde bolletjes
  8. Schenk het bouillon-tomatenmengsel erbij
  9. Zet een deksel op de schaal en bak het ? 45 minuten in de oven op 150 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha