Courgettes met twee verschillende vullingen

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 775 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hol de courgettes uit
  2. Snij twee sjalotten en een teentje look in blokjes en bak ze met het gehakt in olijfolie
  3. Voeg het ei,paneermeel,25 gr gedroogde tomaten,125 ml solo delifine en wat thijm toe
  4. Snij voor de tweede vulling twee sjalotten en een teentje look in blokjes en stoof ze in olie
  5. Bak 25 gr gedroogde tomaten even mee en voeg 125 ml solo delifine en thijm toe
  6. Neem de pan van het vuur en schep de fetablokjes door het mengsel
  7. Vul vier courgettehelften met de ene vulling en vier met de andere in een ingevette ovenschaal
  8. Besprenkel met witte wijn en groentenbouillon en bak 45 min
  9. in een voorverwarmde oven op 175*
  10. Bestrooi met de pijnboompitten 15 min
  11. op het einde

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha