Een lasagne ovenschotel bereid van zeevruchten

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1213 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 gradenDoe de zeevruchten in een grote kom en doe er zwarte peper en citroensap bij
  2. Laat dit even staan terwijl u de saus maakt
  3. Smelt in een grote pan de boter, voeg de prei toe en bak dit af en toe roerend 8 minuten
  4. Doe de bloem er bij en bak dit af en toe roerend 8 minuten
  5. Doe de bloem erbij en bak dit al roerend 1 minuut
  6. Schenk er langzaam voldoende melk bij om een dikke romige saus te maken
  7. Voeg de honing en de mozzarella toe en laat de saus 3 minuten koken
  8. Haal de pan van het vuur en roer de zeevruchten erdoor
  9. Doe afwisselend laagjes vis en lasagnebladen in een ovenschaal
  10. Strooi de Parmezaanse kaas erover en bak de lasagne 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha