Een magere heerlijke italiaanse visschotel voor li

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1782 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De oven voorverwarmen op 225 graden
  2. De filets met citroensap bedruppelen, dit enige tijd laten tintrekken
  3. Uien in ringen snijden
  4. De tomaten ontvellen en in plakken snijden
  5. De filets met zout bestrooien
  6. Vier ervan in een vuurvaste schaal leggen
  7. Daarop eerst de uienringen, dan de plakjes tomaten verdelen
  8. Met tijm bestrooien
  9. De plakken kaas zo op de visfilets leggen dat ze aan de kanten net oven oversteken
  10. Bedekken met de vier andere visfilets
  11. Het geheel afdekken net aluminiumfolie
  12. In de voorverwarmde oven in ca 25 minuten gaar laten worden
  13. De folie verwijderen en het gerecht garneren met partjes citroen
  14. Groentenmix en de rijst koken
  15. Doe door het groentemengsel 1 el margarine
  16. Bestrooi met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha