Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Een magere heerlijke italiaanse visschotel voor li
ovenschotels
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
2413 x
Print
Ingrediënten
8 kabeljauwfilets 4 el citroensap 2 uien 4 tomaten (ca 200 gram) 4 plakken Edammer kaas 20+ (ca,40 gram) partje citroen voor garneringzout 1 tl tijmBalkan Groentemix (vriezer) ca. 80 gram rijst
Bereiding
De oven voorverwarmen op 225 graden
De filets met citroensap bedruppelen, dit enige tijd laten tintrekken
Uien in ringen snijden
De tomaten ontvellen en in plakken snijden
De filets met zout bestrooien
Vier ervan in een vuurvaste schaal leggen
Daarop eerst de uienringen, dan de plakjes tomaten verdelen
Met tijm bestrooien
De plakken kaas zo op de visfilets leggen dat ze aan de kanten net oven oversteken
Bedekken met de vier andere visfilets
Het geheel afdekken net aluminiumfolie
In de voorverwarmde oven in ca 25 minuten gaar laten worden
De folie verwijderen en het gerecht garneren met partjes citroen
Groentenmix en de rijst koken
Doe door het groentemengsel 1 el margarine
Bestrooi met peterselie
Soortgelijke recepten
Garmugia Italiaanse voorjaarsgroentesoep
20 min
Zo n heerlijke voorjaars auberginecake met lamssau
20 min
Italiaanse ovenschotel voor quot liners quot
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679091x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542183x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
422875x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok