Een toppie forel met een kervel-kaassaus uit de ov

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 992 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Vet een schaal in met de helft van de boter
  3. Spoel de forellen af onder koud stromend water, dep ze droog met keukenpapier e leg ze in de schaal, Schenk de wijn erover en verdeel de rest van de boter in klontjes over de vissen
  4. Dek de schaal af met aluminium folie
  5. Laat de forellen i het midden van de oven in ca, 15 minuten gaar worden Schenk het vocht uit de schaal in een steelpan en houd de vissen afgedekt in de uitgeschakelde oven, warm
  6. Doe de visfond, de room, de suiker en de mosterd bij het vocht in de steelpan en breng het geheel aan de kook
  7. Laat de saus in ca
  8. 5 minuten iets inkoken en roer dan de kaas en de kervel erdoor
  9. Roer tot de kaas gesmolten is en breng de saus op smaak met zout en peper,

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha