Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Filosoof gehakt met piccalilly
ovenschotels
Portie:
4 personen
Kooktijd:
40 minuten
Bekeken:
6481 x
Print
Ingrediënten
aardappelpuree van ca. 1 kg aardappelen
2 flinke uien
olie of boter
500 gr. gehakt
1 bouillontablet
1/8 ltr water
5 el. piccalilly
allesbinder
zout en peper
paneermeel
boter
Bereiding
Maak een niet te dikke aardappelpuree en laat afkoelen
Snipper de uien
Verhit de olie of boter in een hapjespan en laat de ui al omscheppend in een paar minuten glazig fruiten
Doe het gehakt in de pan en roer tot het rul is geworden en begint te verkleuren
Roer er het verkruimelde bouillontablet en het water door en laat met deksel op de pan en paar minuten stoven
Roer er de piccalilly door
Bind bij me allesbinder en breng op smaak met zout en peper
Schep het mengsel in een ovenschaal en dek af met een laag aardappelpuree
Verwarm de oven voor op 200°C
Bestrooi de aardappelpuree met paneermeel en beleg met vlokjes boter
Zet 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven tot het gerecht goed heet en het korstje goudbruin is
Sla of appelmoes is er erg lekker bij en zet nog wat extra piccalilly bij
Bereidingstijd ca
40 minuten plus 40 minuten oventijd
Kcal
744 - vet 44 gr
- eiwit 35 gr
- Kh
52 gr
Soortgelijke recepten
Gehakt-filosoof
20 min
Gehakt-filosoof1
20 min
Mexicaanse rijstschotel met gehakt
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679082x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542178x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
422869x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok