Finocchio romana

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1195 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Italiaanse kruiden, olie en Pernod mengen
  2. Hierin kipfilet 30 min
  3. marineren
  4. Van venkelknollen stukje van onderkant snijden en venkel halveren
  5. Venkelgroen eraf snijden en bewaren
  6. Venkelknollen met snijvlak naar beneden in Romertopf leggen
  7. Kipfilets ertussen leggen
  8. Door gezeefde tomaten marinade, zout en veel zwarte peper roeren en over de venkelknollen en kip schenken
  9. Deksel op Romertopf leggen en schaal onderin koude oven plaatsen
  10. Oven op 200 C
  11. inschakelen en gerecht in 1 uur en 15 min
  12. gaar laten worden
  13. Voor het serveren bestrooien met venkelgroen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha