Galinja di champignons

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 831 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -zet de kip met 2 kopjes water, zout en peper en de fijngesneden ui op het vuur -als het water kookt, hitte minderen en de kip in circa 50 min gaar sudderen in een gesloten pan -de kip daarna ontbenen en in kleine stukjes snijden-maak een sausje door de botre in een pan te smelten en het meel en de kerrie even hierin aan te braden -onder voortdurend roeren een scheut van het vleesnat en de melk, beetje bij beetje toevoegen zodat een glad sausje ontstaat -in een ingevette ovenschaal doen we achtereenvolgens een laag kip, een laag saus, kaas en champignons -klop de eieren met wat zout en giet over het geheel -bestrooi met paneermeel -plaats de schaal 30 min in een hete oven, zodat het geheel een goudgeel korstje krijgt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha