Gegratieneerde schar

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2463 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de filets en de dep de vis droog
  2. Bestrooi de schar met wat zout
  3. Rol de filets op en steek ze met een cocktailprikker vast
  4. Pocheer de vis in de wijn met 1 dl water en wat zout 8 minuten
  5. Leg de visrolletjes in een beboterde ovenvaste schaal
  6. Splits de eieren
  7. Klop de eiwitten stijf
  8. Roer de eidooiers los met de room, 2 eetlepels wite wijn en wat peper en zout
  9. Schep de eiwitten voorzichtig door het dooiermengsel en giet dit over de vis
  10. Meng het paneermeel met de kaas
  11. Strooi dit over het gerecht en leg er een paar klontjes boter bovenop
  12. Schuif de schotel op het roster middenin de vorverarmde oven (225 graden) eb laat het gerecht in 10 minuten eenb goudgeel korstje krijgen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha