Gegratineerde aardappel-ovenschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1825 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -fruit de fijn gesnipperde ui in de boter en voeg de melk, de geperste knoflook, zout, peper en muskaatnoot bij -verwarmen en strooi de kaas erbij en laat alles smelten *snij de rauwe aardappelen in dunne schijfjes en bestrooi ze met peper en zout en verdeel op de bodem van een ovenschaal en overgiet met wat van de melkmassa*doe een tweede en een derde laag aardappelschijfjes op dezelfde wijze *de laatste laag met de rest van de melkmassa en de room overgieten *met kaas bestrooien en paneermeel *in de hete oven die op 150 C staat, de met aluminiumfolie afgedekte ovenschotel in de oven zetten *als de aardappelen gaar zijn, de folie verwijderen en mooi laten gratineren onder de grill

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha