Gegratineerde spinaziestamppot met ham en kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1296 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar in water met zout
  2. Snij de spinazie in reepjes
  3. Aardappels afgieten en opschudden
  4. Stevige puree van maken met boter, melk, peper en nootmuskaat
  5. Rauwe gesneden spinazie er door roeren samen met de ham- en kaasblokjes
  6. Oven voorverwarmen op 200?C
  7. Stamppot in vuurvaste schaal doen
  8. Geraspte kaas vermengen met wat paneermeel en over de stamppot strooien
  9. Hier en daar een klontje boter en nog ? 10-15 minuten in de oven tot de schotel een mooi bruin korstje heeft
  10. En dan
  11. smullen maar!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha