Gerookte schelvis lyonnaise

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 870 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -zet de gerookte schelvis en de melk in een pan op laag vuur en pocheer de vis circa 15 min tot hij net gaar is -haal de vis eruit en bewaar het kookvocht -verbrokkel de vis en verwijder vel en eventuele graten-smelt de boter en fruit de helft van de ui -roer maizena erdoor en voeg dan geleidelijk het kookvocht van de vis en de yoghurt erbij tot een dik en glad mengsel ontstaat -voeg kurkuma, paprikapoeder, champignons en bleekselder toe -breng op smaak met zout en peper en roer de vis erdoor -doe het mengsel in een ovenschaal -verhit de olie en fruit de rest van de ui glazig -voeg de aardappelblokjes erbij en roer tot ze bedekt zijn met een laagje olie -bestrooi ze met broodkruimels, zout en peper -schep dit mengsel over de vis en bak het gerecht 30 min in de hete oven op 190?C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha