Gerookte visstaart met zalm schelvis en een ger k

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1100 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Leg de vis in een pan en voeg de melk en de laurierbladeren toe
  3. Breng de melk aan de kook en laat het geheel afgedekt 5 minuten sudderen
  4. Voeg de champignons, erwtjes en mais toe en kook het geheel nog 5 tot 7 minuten
  5. Laat het afkoelen
  6. Doe de aardappels in een pan met water: breng dit aan de kook en kook de aardappels 8 minuten
  7. Laat de aardappels uitlekken en pureer ze
  8. Roer de yoghurt, peterselie en zout en peper door
  9. Zet de aardappelpuree aan de kant
  10. Haal de vis met een schuimspaan uit de pan
  11. Haal het velletje van de vis en leg de vis in een ovenschaal
  12. Bewaar het kookvocht

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha