Gestoofde schelvis met groentepuree

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 955 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -bedruppel de visfilets met citroensap en laat 10 min intrekken -daarna aan elke zijde kruiden met zout, peper en weinig nootmuskaat -vet een vuurvaste schaal in met boter en leg de vis erin -schil nu de tweede citroen en verwijder ook het wit en snij in dunne plakjes en verdeel deze over de vis-de schoongemaakte groenten fijn snijden en in kokend water 5 min laten koken -uit het water nemen en laten uitlekken (ook de doperwten) -samen met de ui in de mixer pureren -verdeel de groentepuree over de vis -bestrooien met de fijn gewreven beschuiten -giet de bouillon met de wijn en boter erdoor geroerd erover -schuif in de hete oven BAKTIJD= 20 min op 220?C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha