Gestoofde schelvisfilets met groentenpuree

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1052 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -bedruppel de filets met citroensap en laat 10 min intrekken -dan aan elke kant kruiden met zout, peper en wat nootmuskaat -een ovenschaal invetten met boter en de vis erin leggen -schil de tweede citroen en snij in dunne plakjes (pitten verwijderen) en de plakjes over de vis leggen-bloemkool, wortelen,selderij schoonmaken en klein snijden -water aan de kook brengen en de groenten 5 min hierin zacht laten koken -de groentes er uit halen en laten uitlekken (ook de doperwten) -de groenten, met de ui in de mixer pureren -verdeel de groentepuree over de vis -wrijf de beschuiten fijn en strooi over de groentepuree -de bouillon met de wijn en de boter erdoor geroerd over de massa gieten -de ovenschaal in de hete oven (220?c) plaatsen en bakken voor circa 20 min

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha