Gestoofde schelvisfilets met groentepuree

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 894 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -bedruppel de filets met citroensap van de ene citroen en laat 10 min intrekken -dan kruiden aan iedere kant met zout, peper en weinig nootmuskaat -vet een vuurvaste schaal in met boter en leg de vis erin -schil de tweede citroen en verwijder ook het wit en snij in dunne plakjes -verdeel de plakjes over de vis-bloemkool, wortelen, selderij schoonmaken en klein snijden -breng water aan de kook en laat de groenten zacht 5 min koken -haal ze uit het water en laat uitlekken(ook de doperwten) -samen met de ui in de mixer pureren -verdeel de gepureerde groenten over de vis -wrijf de beschuiten fijn en strooi over de groentepuree -de bouillon met de wijn en de boter erdoor geroerd over de groentepuree gieten -schuif de ovenschaal in de hete oven BAKTIJD= 20 min op 220?C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha