Gevulde appel met tonijn

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1060 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de appels en snijd ze doormidden
  2. Verwijder de klokhuizen
  3. Hol m
  4. b
  5. v
  6. een meloen mesje de appelhelften uit, maar houd het appelschuitje heel
  7. Schep de appelstukjes door de tonijn en maak klein
  8. Breng het mengsel op smaak met peper, chilipoeder en mosterd
  9. Zet ondertussen het water op met de bouillonblokjes
  10. Breng aan de kook en zet het vuur uit, zodra het water kookt
  11. Verwarm de oven voor op 200 graden
  12. Vul de appelschuitjes met het appel/tonijn mengsel
  13. Dek de appelschuitjes af met de plakjes kaas
  14. Plaats de appelschuitjes in de ovenschaal die is gevuld met de bouillon en zet de ovenschaal in het midden van de oven
  15. In ongeveer 20 minuten zijn de appelschuitjes klaar

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha