Gevulde kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1081 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Een Edammer kaas wordt uitgeschept, 250 gram Kaas bewaren, de rest v/d kaas in het huishouden gebruiken totdat men de korrst 1 1/2 cm dik overhoudt
  2. Het afgesneden dekseltje wordt ook bewaard
  3. De rode buitenlaag ook wegraspen
  4. De vis en de ui dan in kleine stukjes snijden, deze stukjes worden gestoofd met 2 lepels boter en bovenstaande ingredienten
  5. 100 gr macaroni koken (elboog of schelpjes vorm) De eieren worden goed geklutst en met de (afgekoelde) vis vermengd
  6. De uitgeschepte kaas wordt ongeveer 1 uur geweekt in warm water en dan met de massa gevuld
  7. Evenzo het brood of de macaroni
  8. De kaas in een passende schotel plaatsen en 1 1/2 uur in een oven op 350o F gaar laten worden of 2 uren au bain marie verwarmen
  9. 6 a 8 personen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha