Gevulde pannekoeken met kipragout

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1179 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -maak het pannekoekendeeg en laat het even rusten -snij de selderij met blaadjes in stukjes en stoom deze gaar -maak de champignons schoon -snij de kip in stukjes-verwarm de olijfolie en bak de kip en de champignons op hoog vuur bruin (circa 3 min) -kruiden met peper, tijm en zout -maak de bechamelsaus met half melk en half kookvocht van de selderij -roer de groenten en de kip door de saus -bak de pannekoekjes en verdeel de vulling over de pannekoeken -rol deze op en leg ze in een ingeoliede schotel -deksel op de schaal en circa 10 min in de hete oven van 200?C zetten -voor serveren bestrooien met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha