Gevulde paprika s

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2495 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. gehakt aanmaken met peper, zout,mespuntje kentjoer, nootmuskaat, een rauw ei, gesnipperde ui, maggi en ketjap Papirka's wassen, kapjes afsnijden, zaadlijsten ontzaden, in kleine stukjes snijden en door gehakt doen paprika's vullen met gehakt dopje erop in ovenschotel plaatsen
  2. vingerkootje water in schaal laten lopen, ruimtes tussen paprika''s opvullen met tomaat en stukjes boter bouillonblokje er over verkrummelen
  3. schaal afdekken met alufolie of dekseloven voorverwarmen op 220 graden
  4. schaal in oven plaatsen ongeveer 60 minuten in oven laten staan, en nog 10 minuten zonder deksel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha