Gevulde savooibladeren met pompoensaus

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1655 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -snij de tempe in reepjes en de champignons in dunne plakjes en snipper de ui -blancheer de koolbladeren (5 min) en spreid ze uit op een plank, snij langst de achterkant van de bladeren de dikke nerven weg-verwarm de olie en fruit de ui en de geperste knoflook, tempe en champignons -breng op smaak met weinig zout en wat peper -vul de savooibladeren met het champignonmengsel en vouw ze zorgvuldig dicht -leg de pakjes savooi in een ingeoliede platte ovenschaal en hou ze op 150?C warm in de oven POMPOENSAUS: -stoom de stukjes pompoen gaar en pureer dan in de melk en laat goed verwarmen en breng de saus op smaak met de geperste knoflook en wat zout -leg op elk bord 2 savooipakjes en schep er een lepel saus over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha