Gnocchi van aardappelen

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1010 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -schil de aardappelen en snij ze in grove stukken -opzetten met kokend water en zout en in 20 min gaar laten koken -afgieten en laten uitdampen -pureren-als de massa wat afgekoeld is de bloem en de eierdooiers doorroeren met de marjoraan, zout en peper -goed doorkneden -breng water en zout in een pan aan de kook -maak uit het deeg ballen ter grootte van walnoten en kook deze gaar in 10 min in het water dat tegen de kook moet blijven -leg de balletjes in de ingevette schaal -giet de room erover en bestrooi met de kaas -klontjes boter erover verdelen -schuif de schaal in de hete oven BAKTIJD= 15 min op 220?C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha