Gratin pasta van oesterzwammen

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 999 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -maak de groenten schoon en snij de bleekselderij in stukjes (hou wat kleine blaadjes opzij) -stoom de selderij beetgaar-kook de pasta beetgaar in kokend water met een weinig zout -snij de oestrezwammen intussen in reepjes -verwarm de olijfolie en bak de zwammen op hoog vuur enkele min en breng op smaak met peper en zout -schep de uitgelekte pasta en de groenten in een ingeoliede ovenschotel -roer de artisjokken puree erdoor -snij de geitenkaas in stukjes en meng deze door het gerecht -bestrooi extra met wat peper -schuif in de hete oven van 200?C voor 10 min -voeg nog wat kleur aan de schotel , door de schotel voor het serveren te garneren met de selderijblaadjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha