Groentenquiche met goudse kaas en amandelen

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1700 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Besmeer de quichevorm met wat boter en bedek de vorm met vetvrij keukenpapier
  2. Bedek de vorm nu met het deeg en druk dit goed aan
  3. Prik het deeg in met een vork
  4. Laat dit dan 10 minuten rusten in de koelkast
  5. Verwarm de oven voor op 200?C
  6. en bak de bodem nu lichtbruin en haal hem dan uit de oven
  7. Maak in de tussentijd de vulling door de room te vermengen met de eieren, de kaas, amandelen en Milanese groenten
  8. Voeg op het laatst de basilicum er aan toe en breng op smaak met peper en zout
  9. Verdeel de groentevulling over de quichebodem en druk goed aan
  10. Zet de vorm wederom in de oven en bak de quiche af in ca
  11. 10 minuten of totdat hij mooi goudbruin en gaar is
  12. Laat de quiche even een beetje afkoelen en haal hem uit de vorm en verwijder het vetvrij papier
  13. Snijd nu in punten en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha