Groentetaart2

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 957 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. VERWARM DE OVEN VOOR OP 200 GRADEN
  2. LAAT DE BLADERDEEG ONTDOOIEN
  3. LAAT DE GROENTEN GOED UITLEKKEN IN EEN VERGIET
  4. BAK DE SPEKJES IN EEN BRAADPAN EN VOEG DE SJALOTJES EN PAPRIKA TOE
  5. BEKLEED DE VORM MET DE BLADERDEEG EN STROOI OP DE BODEM EEN LAAGJE PANEERMEEL
  6. MENG DE UITGELEKTE DOP
  7. /WORT
  8. MET DE SPEKBLOKJES,PAPRIKA EN SJALOTJES
  9. VUL DE VORM MET DIT MENGSEL
  10. KLOP IN EEN KOM DE EIEREN MET SLAGROOM EN PEPER LOS EN ROER HIERDOOR DE KAAS
  11. SCHENK HET EIERMENGSEL OVER DE GROENTENVULLING
  12. ZET DE GROENTENTAART IN DE VOORVERWARMDE OVEN EN BAK HEM IN CA
  13. 35 MIN
  14. GOUDBRUIN EN GAAR
  15. EET SMAKKELIJK!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha