Italiaans rosbief van nonna teresa

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2267 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het rosbief bruin aan in een olijfolie/botermix
  2. Kruid het dan met peper, zout en rozemarijn
  3. Snij het rosbief een paar keer diep in en doe het vlees in een ovenschaal, bewaar het braadvocht
  4. Strooi iets kaas in de sneden van de rosbief en leg er een een plakje tomaat in
  5. Leg de rest van de tomaat, de brocolliroosjes en de aspergestukken rondom het rosbief
  6. Doe nu bij het achtergebleven braadvocht een grote eetlepel boter en laat deze smelten
  7. Voeg er een scheut water bij en schenk het braadvocht over het rosbief en tomaten/asperge-bijlage
  8. Doe de rosbief in de oven en laat hem ongeveer 25 minuten bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha