Italiaanse koolvisschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 979 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -laat de visfilet ontdooien en snij in repen -kook de tagliatelle volgens verpakking gaar-verdeel de prei op de bodem van de ingevette ovenschaal -pers de knoflook erover -verdeel de uitgelekte tagliatelle erop -leg de repen vis er diagonaal op -strooi wat zout en peper over en verdeel hierover de paprikaringen -roer de tomatenpuree, de olie, 2 el van de bouillon en de Italiaanse kruiden dooreen en verdeel dit over de vis -breng de bouillon aan de kook en giet de vloeistof naast de vis -de schaal afdekken met aluminiumfolie -schuif in de hete oven van 190?C voor 25 min -folie verwijderen en de kaas erover strooien -nog 5 min in de oven zonder folie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha