Italiaanse ovenschotel voor quot liners quot

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 926 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -meng de ingredienten voor de saus in een blender, tot er geen klontjes meer zijn -verwarm de grill voor-leg de plakjes aubergine op een bakplaat -grill ze op 10 cm van de hitte voor 3 a 4 min aan beide kanten -haal ze uit de grill en laat ze afkoelen -verwarm de oven voor op 175?C -leg de tahoe tussen 2 lagen keukenpapier en leg dit pakje tussen 2 borden en druk hard en giet het vocht af -klop tahoe en eiwit in de blender tot een glad papaje -om te voorkomen dat mozzarellakruimels aan elkaar plakken, kan het nodig zijn ze met de bloem te mengen* -schik een ovenschotel van 20 x 25 x 5 cm met een inhoud van 2 liter in laagjes van beneden naar boven van: 1/3 saus -daarop de 1/2 van de aubergineplakjes -daarop 1/3 saus -daarop het tahoe/eimengsel -hierop de rest van de aubergineplakjes -daarop de rest van de saus -hierop de parmezaanse kaas en broodkruim **verdeel de mozzarella tussen elk laagje** -bak het geheel onafgedekt 35 min

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha