Italiaanse ovenschotel1

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1188 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 gradenVerhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook al onscheppend 1 min
  2. Doe het gehakt erbij en bak het rul
  3. Voeg de roerbakmix toe en roerbak tot de groentes zocht beginnen te worden
  4. Bereid de puree zoals op het pakje staat
  5. Roer de helft van de parmezaanse kaas en de gedroogde basilicum erdoor
  6. Doe het groentemengsel met het vocht dat in de pan is overgebleven in een ovenschaal
  7. Schep de puree erop, strijk hem glad en maak ribbeltjes met een vork
  8. Bestrooi met de rest van de kaas en laat het gerecht in een half uurtje geoubruin en gaar worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha