Kabeljauwfilet met tomaten en ajuin in de oven

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1310 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boter smelten in ovenschotel, Kabeljauw erin leggen en bestrijken met tomatenpuree en kruiden met cayennepeper
  2. Op de tomatenpuree leg ik dan voldoende ajuinringen
  3. Het geheel gaat dan de oven in en af en toe haal ik het eruit om een beetje van het boter/vocht mengsel over de vis te gieten, zodat de tomatenpuree zich een beetje mengt met het vocht ern er een tomatensaus ontstaat
  4. Hoe lang het in de oven moet ligt eraan of je diepvries of verse vis neemt, maar indien de oven goed warm is, is 't wel op 15 a 20 minuutjes klaar
  5. Lekker met puree en witloofsalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha