Kabeljauwschotel met kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1073 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 C
  2. Wijde ovenschotel invetten
  3. Vis onder koud stromend water afspoelen
  4. Met keukenpapier droogdeppen
  5. Inwrijven met zout en peper
  6. In ovenschotel leggen
  7. Plakken kaas erover verdelen
  8. In pan doen: melk, boter en snufje zout
  9. Aan de kook brengen
  10. Bloem erdoor roeren
  11. Blijven roeren tot deegbal van pan loslaat
  12. Van vuur af met mixer een voor een eieren erdoor kloppen
  13. Blijven kloppen tot deeg glanst
  14. Deeg over kaas verdelen
  15. In midden van oven visschotel in 50 min
  16. goudbruin en gaarbakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha